Notícies

La plataforma valenciana “Per un Finançament Just” viatja a Mallorca per a teixir aliances per un millor finançament autonòmic

La plataforma valenciana “Per una Finançament Just” viatjarà a Mallorca aquest divendres 4 de maig per reunir-se amb els seus homòlegs de les Illes Balears, la plataforma “Uneix-te per Bon Finançament”, en una jornada de treball que té com a objectiu teixir aliances territorials i dissenyar una estratègia comuna de reivindicació per la reforma del sistema de finançament autonòmic.

La comitiva valenciana estarà formada pel Secretari General de UGT-PV, Ismael Sáez, el Secretari General de CCOO-PV, Arturo León, i representants de partits polítics; José Muñoz (PSPV), Àgueda Micó (Compromís) i Ferran Martínez i David Torres (Podem).

La jornada començarà a les 11 hores amb una roda de premsa en la seu de CCOO de Mallorca. En acabar, es durà a terme una reunió de treball entre els integrants de les dues plataformes per crear un front comú que reivindique la necessitat de tots els territoris a tenir un finançament just davant el govern central.

A continuació, ambdues plataformes es reuniran amb la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Investigació i Turisme, Isabel Sabaté, i la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, a la seu del Govern de les Illes Balears.

A les 17 hores se celebrarà un acte sobre finançament autonòmic que tindrà lloc a la seu de la UGT de Mallorca, en què participaran representants de les dues plataformes, així com el president del Cercle d’Economia de Mallorca, Adreu Rotger.

Manifest

El dia 18 de novembre de 2017 la ciutadania valenciana va eixir als carrers de València per exigir un “Finançament Just”. Han passat ja tres anys i aquella reclamació encara és viva.

Continua llegint

Signa

Signa en favor d'un #FinançamentJust per al poble valencià.

Fes difusió

Si a tu també t'indigna, comparteix-ho amb les teues amistats i fes correr la veu.